RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Втратив сенс життя: спливли страшні подробиці самогубства фермера під Одесою через посуху, відео

У мережі з'явилися моторошні подробиці смерті фермера під Одесою, який наклав на себе руки через збитки і борги, викликані посухою і загибеллю всього врожаю.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"У одного з нас - тих, хто робив цю роботу, нерви не витримали. Податки - плати, люди вже говорять "нас не цікавить, де ви будете брати, але ви з нами повинні розрахуватися", зарплату потрібно платити кредити", - пояснює сусід загиблого Володимир Шкурін.

У загиблого Володимира Сердюченко було 150 гектарів орендованої землі. Він вклав в неї мінімум 750 тисяч гривень. Гроші, зокрема, і позичав. А ще повинен виплатити односельцям за паї. Тобто, був винен близько мільйона гривень. 66-річний фермер не знайшов виходу, і з відчаю наклав на себе руки.

Чоловік написав передсмертну записку, в якій пояснив, що втратив сенс життя і не знає як впоратися з проблемами.

"Два роки тому почалася дуже велика посуха вже два роки у нас випадає менше 40 відсотків кліматичної норми", - розповідає меліоратор Михайло Шкурін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше керівництво Одеської області повідомило, що в деяких районах області планують оголосити режим НС через катастрофічну втрату врожаю внаслідок посухи.