RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На сміттєзвалищі в Херсоні "оселилися" десятки заробітчан з маленькими дітьми: моторошні фото і відео

Під час перевірки міського звалища сміття в Херсоні поліцейські виявили, що тут проживають кілька сімей з дітьми, які приїхали із Закарпаття на заробітки.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

У четвер, 14 травня, правоохоронці виявили на міському звалищі Херсона кілька сімей - 18 дорослих і 7 дітей у віці від 2-х до 12-ти років. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що всі вони приїхали з міста Мукачево Закарпатської області.

"Дорослі пояснили, що прибули в Херсон на заробітки: вони збирали і сортували сміття. Жили поруч зі звалищем в халупі, де немає ні світла, ні води, ні будь-яких елементарних умов для проживання дітей. Поруч зі своїм місцем проживання працівники створили ще один смітник з того, що вони сортували ", - сказано в повідомленні поліцейскої прес-служби.

Свалка в Херсоне
1 / 1
Свалка в Херсоне
1 / 1
Свалка в Херсоне
1 / 1
Свалка в Херсоне
1 / 1
Свалка в Херсоне
1 / 1
Свалка в Херсоне
1 / 1
Свалка в Херсоне
1 / 1
Свалка в Херсоне
1 / 1
Свалка в Херсоне
1 / 1

Дорослі та діти, які проживали на звалищі, мали вкрай занедбаний вигляд. Для перевірки стану здоров'я дітей їх помістять в лікарню, де нададуть необхідну допомогу.

Тим часом правоохоронці будуть встановлювати законність перебування та працевлаштування в Херсонській області приїжджих громадян. Перевіряється також можливе порушення трудового законодавства комунальним підприємством, якому належить звалище і де працювали люди.


"Крім того, буде ретельно перевірена інформація про можливу експлуатації дитячої праці", - уточнили в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Дніпро на сміттєвому полігоні "Правобережний" знайшли мертву новонароджену дитину.