RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Поліцейські під Херсоном врятували зневірену багатодітну матір: фото

Під Херсоном правоохоронці відмовили від самогубства багатодітну матір.

Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

Інцидент стався в смт Іванівка. Там 37-річна жінка та мати трьох дітей через життєві негаразди, скрутне матеріальне становище і хворобу середньої доньки хотіла накласти на себе руки.

Жінка сама подзвонила в поліцію і розповіла про свої наміри порізати собі вени. На місце оперативно прибули поліцейські. Поки вони були в дорозі з жінкою розмовляв і заспокоював оператор "Єдиного центру 102".

Коли правоохоронці прибули за адресою, жінку в будинку не знайшли. Її помітили на городі, де вона кричала і не могла заспокоїтися. Поліцейські відвели її в будинок і довго розмовляли, заспокоювали і відмовляли від суїциду. Жінка була в розпачі і розповіла про всі проблеми.

Вона пояснила, що на такий крок її штовхнуло безгрошів'я, адже трьох неповнолітніх дітей від 5 до 13 років вона виховує сама. Їм не вистачає одягу, продуктів і канцелярських товарів для школи. А старенький будинок потребує капітального ремонту.

Також з'ясувалося, що захворіла 10-річна донька жінки, але у матері не було грошей на лікування. До лікарні дитину відвезли працівники служби у справах дітей. Після цього жінка не витримала тягаря всіх проблем і вирішила накласти на себе руки.

"Ця сім'я перебуває на обліку як та, що знаходиться в складних життєвих обставинах. Ми неодноразово надавали їм допомогу, відвідували дітей на свята і дарували подарунки. Але на цей раз численні проблеми майже штовхнули жінку до самогубства. Щоб не допустити в майбутньому подібного, зараз ми вивчаємо потреби цієї родини і ветеран ОВС висловив бажання допомогти їм", - повідомив начальник Іванівського відділення поліції Ігор Кузьменко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Рівному на бруківці під багатоповерхівкою знайшли мертвою мати трьох дітей, сусіди кажуть про вбивство, а родичі - про нещасний випадок.