RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Вбивство Аміни Окуєвої: стало відомим прізвище ключового фігуранта справи

Підозру в організації вбивства добровольця і військового медика Аміни Окуєвої, про яку у вівторок, 19 травня, повідомили в Офісі Генерального прокурора (ОГП),було пред'явлено 44-річному вихідцю з Чечні Салаху Хумаїдову.

Про це інформує РБК-Україна з посиланням на власні джерела в поліції.

Співрозмовник видання уточнив, що підозру про вбивство було пред'явлено заочно, на даний момент підозрюваного вже оголошено в розшук.

Напередодні в ОГП повідомили, що питання про оголошення підозрюваного у вбивстві Окуєвої в міжнародний розшук вирішується, повідомлення з цього приводу вже направлено посольству Російської Федерації.

Нагадаємо, що, за даними слідства, 30 жовтня 2017 біля селища Глеваха Київської області невідомі відкрили вогонь по автомобілю в якому знаходилися Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв. Від прицільних пострілів з автоматичної зброї калібру 7,62 Аміна Окуєва загинула, Адам Осмаєв був поранений.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в січні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що поліція затримала групу кілерів, яких підозрюють у вбивстві Аміни Окуевой і замаху на життя Адама Осмаєва в 2017 році.