RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

День святого Миколая: яскраві листівки і поздоровлення у віршах і прозі

22 травня як і 19 грудня, православні українці відзначають день Миколая Чудотворця. За переказами саме в цей день мощі святого було перенесено з міста Міри до міста Барі, щоб уберегти їх під час нападу ворогів.

Через деякий час, на місці, куди було перенесено мощі святого, побудували храм. Вважається, що Микола Чудотворець, або як його називають Нікола Весняний, допомагає всім, хто страждає, які звернулися до нього за допомогою.

"Апостроф" зібрав листівки і поздоровлення у віршах і прозі, щоб ви могли привітати своїх близьких з цим важливим святом.

Поздоровлення у прозі

День святого Миколая – священне свято, день, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Будьте щасливі, зі святом!

***

Щиро вітаємо Вас із Днем Святого Миколая. Сердечно бажаємо Вам, шановні, здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті. Щастя, добра та злагоди Вам і вашій родині!

***

В день Святого Миколая хочу побажати, щоб в житті вам зустрічалося якнайбільше добрих людей і що б у вашому житті було стільки любові, що вам хотілося б дарувати її оточуючим.

Поздоровлення у віршах

В День Святого Миколая

Тобі радості бажаю!

Посмішок і позитиву,

Завжди мати перспективу!

***

Хай Миколай у вишиванці

Розбудить подарунком вранці,

І принесе у вашу хату

Добробут, радості багато.

Розбудить приспані надії,

Зернятко щастя хай посіє.

Зігріє гумором, любов'ю,

І принесе усім здоров'я!

Листівки з днем Святого Миколая
1 / 1
Листівки з днем Святого Миколая
1 / 1
Листівки з днем Святого Миколая
1 / 1
Листівки з днем Святого Миколая
1 / 1
Листівки з днем Святого Миколая
1 / 1

Відзначимо, що з давніх-давен, 22 травня люди спостерігали за погодою. Дощ і гроза обіцяли багатий урожай в кінці літа і щастя протягом усього року.

До речі, як повідомляв "Апостроф", за прогнозами синоптиків, дійсно в п'ятницю, 22 травня, в Україні очікуються дощі, правда і похолодає не на жарт.