RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

ДБР записало ролик і викликало Порошенка на допит у справі про контрабанду

У Державному бюро розслідувань повідомили про термінове повідомлення про виклик п’ятого президента України, а нині народного депутата Петра Порошенка до ДБР як свідка.

Сканкопія повістки оприлюднена на офіційному сайті ДБР.

"Державним бюро розслідувань у встановленому законом порядку доведено до громадянина Порошенка П.О. необхідність явки до ДБР для проведення допиту у якості свідка у одному із низки кримінальних проваджень. У зв’язку з цим повідомляємо Порошенка П.О. про необхідність з’явитися до Державного бюро розслідувань об 11:00 26 травня 2020 року на допит у якості свідка", – йдеться в повідомленні.

У ДБР записали відео про виклик Порошенка.

Повідомляється, що виклик Порошенка пов’язаний із провадженням, в якому досліджуються "обставини переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю колекції культурних цінностей, яка складається із 43 картин всесвітньо відомих художників".

У ДБР додали, що відомство здійснює досудове розслідування у низці кримінальних проваджень, в рамках досудового розслідування яких Петро Порошенко є свідком.

Ранее "Апостроф" сообщал, что п'ятий президент України Петро Порошенко назвав так звані "плівки Деркача" фейком і звинуватив в організації провокації Ігоря Коломойського.