RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Великий удар: що буде робити Путін після "перемоги" над коронавірусом

Колишній прем'єр-міністр Росії Михайло Касьянов вважає, що найближчим часом президент Росії Володимир Путін оголосить про нібито перемогу над коронавірусом, адже в квітні планувалося продовжити його президентські повноваження ще на 16 років, але пандемія зіпсувала всі плани.

Про це він розповів в інтерв'ю "Обозревателю".

"Так, це великий удар, Путін сильно переживає і не може з цим змиритися. Виходячи з його дій і аналізуючи їх послідовність, я роблю висновок, що Путін зробив вибір між життям людей і грошима. Він не бажає витрачати гроші і буде ризикувати життями людей. Припускаю, що до кінця травня, на початку червня крайній термін, буде оголошено про перемогу над коронавірусом, парад перемоги відбудеться 24 червня - в річницю першого параду перемоги 1945 року року в Москві, коли радянські воєначальники повернулися з Німеччини", - вважає Касьянов .

Він розповів, що потім, 1 або 7 липня, Путін змусить всіх проголосувати за поправки до Конституції і продовжить свою владу в Росії ще на 16 років.

"Незважаючи на все, Путін як і раніше живе своїм січневим планом. Він нервує, думає, що на нього всі дивляться і розмірковують - який він слабак або не слабак. Такого він пережити не може, тому буде жити за своїм планом - змусить народ святкувати парад, радіти, а в кінцевому підсумку проголосувати за нього", - вважає російський політик.

Детальніше про плани Путіна і ситуацію в Росії читайте в матеріалі "Апострофа" - Путін виявився слабенький, у нього з'явився серйозний суперник - Дмитро Орєшкін.