RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

У Чернігові жорстоко покарали водія маршрутки, принизив ветерана АТО: відео

У вівторок, 26 травня, в Чернігові між водієм маршрутки та колишнім учасником бойових дій на Донбасі, якому він напередодні відмовив у проїзді, сталася бійка.

Відео інциденту опублікував в соцмережі Facebook товариш ветерана, який проводив зйомку.

"Вчора моєму товаришеві Владислав Шатило, який втратив на війні ногу, відмовили у безкоштовному проїзді, який гарантований законом. Крім того, водій почав принижувати Владислава при пасажирах і розмахувати своїм посвідченням учасника бойових дій в Іраку", - пояснив передісторію цього випадку автор поста.

Наступного дня учасники інциденту зустрілися на кінцевій зупинці маршрутки. Під час розмови водій спробував з'ясувати стосунки з хлопцем на протезі "по-чоловічому" і під час бійки отримав кілька синців.


"Окремо хочу подякувати міській владі, яка всупереч закону скасувала пільговий проїзд. Чекайте нових конфліктів", - резюмував автор публікації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпрі в маршрутку до водія, який образив ветерана АТО з ампутацією ноги, великою групою вирушили колишні військовослужбовці, вони зайняли майже всі місця в транспорті і зробили групове фото.