RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Під Кропивницьким провели в останню путь молодого бійця, убитого на Донбасі: фото

У суботу, 29 травня, в селі Суботці (Кіровоградська область) попрощалися із загиблим на Донбасі 24-річним молодшим сержантом Віталієм Лімборським.

Про це повідомляє місцевий сайт "Златопiль", опублікувавши фото з траурної церемонії.

Молодший сержант Лімборський проходив службу в 28-й окремій механізованій бригаді імені лицарів Зимового Походу. Загинув 24-річний хлопець від кульового поранення в голову під час виконання бoйового завдання поблизу Мар'їнки Дoнецькoъ областы. До закінчення контракту у нього залишалося всього 4 дні.

Провести героя в останню путь зібралося кілька сотень людей - рідні, односельці, бойові побратими, представники влади. Траурна церемонія пройшла біля місцевого будинку культури.

До війни Віталій був дитячим тренером з футболу. У нього була дівчина, з якою вони планували зіграти весілля. У загиблого вдома залишилися мати і молодший брат.

Із загиблим бійцем прощалися вигуками: "Герої не вмирають" і "Слава герою". Коли труна з його тілом вирушала на кладовище, присутні стали на коліна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Львові попрощалися з десантником Сергієм Тимощуком, який загинув під час захисту Луганського аеропорту в 2014 році. Його останки були ідентифіковані за допомогою ДНК-експертизи.