RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Києві триває акція зі збору грошей для виплати карткового боргу Геруса: відео

У Києві активісти продовжують збирати гроші, щоб виплатити картковий борг народного депутата фракції "Слуга народу" Андрія Геруса.

Про це розповів журналіст Всеволод Філімоненко на своїй сторінці в Facebook, передає From.ua.

"Продовжуємо і розширюємо програму зі збору коштів для допомоги моєму другові Андрію Герусу, тому що зараз він в дуже складній ситуації і повинен заплатити величезний картковий борг", - зазначив він.

За словами журналіста, активісти побували в закладі з продажу алкогольних напоїв, де охорона заважала їм проводити свою акцію.

"Йдемо до Goodwine, де вже до порятунку Геруса приєдналися мої вірні улюблені вами бабусі під керівництвом провідника Олексія Липовецького. На жаль, охорона цього закладу не поставилася до нас з розумінням і заважала нашій команді, але це дрібниці!", - розповів активіст.

Раніше стало відомо, що народний депутат Андрій Герус міг програти в карти 100 тисяч доларів. Відповідна розписка нібито була отримана з пошти народного депутата, пароль від якої зберігався в телеграм-боті UA Baza Bot. Пізніше в мережі з'явилася розписка, згідно з якою нардеп Герус зобов'язується повернути комусь 9000 доларів.