RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

День Києва-2020: яскраві листівки і привітання у віршах і прозі

У неділю, 31 травня, в столиці України традиційно святкують день Києва. Незважаючи на те, що в цьому році святкування ускладнене заходами карантину, деякі заходи будуть доступні онлайн і не тільки.

Крім того, своїх друзів і близьких завжди можна привітати за допомогою мережі. "Апостроф" зібрав листівки і привітання, які можна відправити вашим знайомим киянам.

Вітаю з Днем Києва! Цього теплого травневого дня хочу побажати улюбленій столиці всього доброго, світлого, найкращого. Нехай Київ завжди тішить своїх мешканців та гостей чистими вулицями, чистими помислами і чистими справами. Нехай це красиве місто дарує багато позитивних емоцій, хороших новин, приємних моментів і постійного кругообігу яскравих подій.

Це справжнє свято для всіх, хто любить столицю нашої країни. Не пишатися Києвом просто не можливо, адже він – це гордість України, її серце! Київ – це багата історія, велична та древня архітектура, сучасний мегаполісний розвиток . Але головна гордість нашого прекрасного міста – це його мешканці. В цей весняний день ми хочемо привітати кожного киянина зі святом, побажати здоров’я та наснаги, стабільності та віри у своє місто та майбутнє нашої держави

Грає море зелене,

Тихий день догора.

Дорогими для мене

Стали схили Дніпра,

Де колишуться віти

Закоханих мрій...

Як тебе не любити,

Києве мій!

В очі дивляться канни,

Серце в них переллю.

Хай розкажуть коханій,

Як я вірно люблю.

Буду мріяти й жити

На крилах надій...

Як тебе не любити,

Києве мій!

Місто сильне, місто славне,

Місто давнє, надзвичайне,

Столиця України,

З Днем народження вітаємо,

Процвітання бажаємо!

Дорогі кияни, вітаю вас із днем народження вашого міста! Бажаю міцного здоров'я, незмінної удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють ваші оселі, нехай сонячне світло зігріває за будь-якої погоди, а бажання виконуються при одній думці про них.

Як раніше повідомляв "Апостроф", через заборону на масові заходи в зв'язку з пандемією коронавірусу в цьому році День Києва відзначатимуть 31 травня в основному в теле- і онлайн форматі.