RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Де відпочити в Україні влітку-2020: головні напрямки та ціни

Пандемія коронавірусу і введений через неї карантин істотно вплинули на плани українців на відпочинок влітку-2020, адже кордони деяких країн залишаються закритими.

"Апостроф" розповідає, де можна відпочити в Україні.

Головних напрямків для туризму два: ті, хто люблять пляжний відпочинок, можуть сміливо вирушати на південь країни, кому до душі гори і активний відпочинок - на захід.

В Одесі ціни на оренду житла в сезон повинні впасти через відсутність іноземних туристів, прогнозують ріелтори, але відпочинок у готелях буде як і раніше дорогим. Номер у готелі з видом на Чорне море обійдеться в 20 тисяч гривень на двох на тиждень.

Дешевше можна відпочити на березі Азовського моря. Наприклад, у Генічеську в червні номер на двох обійдеться в 550 гривень за добу, в липні і серпні - 750 гривень. У Кирилівці тиждень відпочинку на двох з харчуванням обійдеться приблизно в 20 тисяч гривень.

На курортах Карпат ціна за номер на одну ніч стартує від 1000 гривень, але є варіанти і дешевше, все буде залежати від рівня номера і послуг, які надаються для гостей.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі, незважаючи на карантин, люди вже відпочивають на пляжах.