RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Вбивство нянею дитини в Запоріжжі: суд ухвалив рішення щодо підозрюваної

За рішенням суду 51-річна вихователька нелегального приватного дитячого садка в Запоріжжі, в якому загинула однорічна дівчинка, буде перебувати під вартою.

Як повідомляє "Укрінформ", такий запобіжний захід обрав підозрюваній Шевченківський районний суд Запоріжжя в п'ятницю, 5 червня.

Під час судового засідання відбувся закритий перегляд відео з камер спостереження, які були встановлені в квартирі няні. За словами адвоката сім'ї загиблої дівчинки, на кадрах було видно, що діти знаходяться без нагляду, вихователька грубо з ними поводиться, а дівчинці, що розплакалася - закриває рот подушкою.

"Суд постановив клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу підозрюваній у скоєнні злочину, передбаченого ст. 115 ч. 2 п. 2, задовольнити. Вибрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 2 серпня включно", - сказано в постанові суду.

Нагадаємо, що після проведення першочергових слідчих дій, фігурантці провадження повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували відео з нелегального дитячого садка в квартирі Запоріжжя, де загинула дитина.