RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

6 жовтня

5 жовтня

Всі новини

Авто відкинуло на 100 метрів: під Одесою сталася страшна ДТП, фото

У неділю, 7 червня, сталася смертельна ДТП на автодорозі Одеса - Київ. Автомобіль BMW врізався у відбійник, внаслідок чого водій загинув на місці, а трьох пасажирів, серед яких малолітня дитина, госпіталізовано.

Про аварію повідомили в Роздільнянському районному відділі поліції Одеської області.

Як сказано в повідомленні, ДТП сталося біля села Бурдовка Роздільнянського району Одеської області. Загиблий водій був 52-річним жителем Овідіопольського району Одеської області. Більше ніяких подробиць трагедії в поліції поки не повідомляють.

"Всі обставини події встановлюються, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - підкреслили в поліцейській прес-службі .

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, які стали відомими виданню "Факти", водій BMW значно перевищив швидкість, при цьому під час руху в автомобіля лопнуло колесо. Некерована машина врізалася у відбійник, після чого її відкинуло на 100 метрів від місця зіткнення.

Травмовану дитину, 2017 року народження, госпіталізували в дитячу лікарню разом з її мамою.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 12-річний хлопчик за кермом BMW в Одесі врізався в стовп і намагався втекти від поліції.