RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Зі смаком крові: відома компанія виправдалася за рекламу з Пореченковим і розлютила мережу

Компанія Данон Україна пояснила ситуацію з рекламою в Росії за участю актора Михайла Пореченкова, який стріляв раніше з кулемета в сторону українських захисників Донецького аеропорту і нарвалася на хвилю гнівних коментарів.

Звернення керівництво компанії опублікувало на своїй Facebook-сторінці.

"Компанія Данон в Україні є частиною всесвітньо відомої міжнародної Групи, яка працює в 140 країнах світу. Локальні офіси в кожній країні функціонують незалежно, опрацьовуючи завдання і виклики підлеглих ринків і керуючись локальними потребами споживачів. Саме тому, ми в Україні не можемо впливати на формування рекламної, комерційної та комунікаційної політик інших країн, в тому числі і Росії", - йдеться в заяві.

Але користувачі не оцінили виправдувального спічу української компанії і вибухнули тирадою гніву в коментарях.

Нагадаємо, 30 жовтня 2014 року Пореченков відвідав тимчасово окуповані Росією райони Донецької області, де виїхав на позиції бойовиків в районі Донецького аеропорту. Там він зробив декілька пострілів по позиціях українських військових з великокаліберного кулемета.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про те, що Пореченкова стали менше запрошувати на зйомки після його участі в обстрілі на Донбасі.