RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Тепла вода і привабливі ціни: у скільки обійдеться відпочинок на Азовському морі в 2020 році

Вже з середи, 10 червня в Україні в рамках адаптивного карантину, запрацюють бази відпочинку - українці зможуть відправитися на відпочинок на березі Азовського моря.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Ціни

Бердянськ

Зняти двомісний номер на другій лінії можна від 350 грн/добу. Проживання з сніданками коштуватиме від 500 грн/добу. Комфортабельні бази відпочинку на першій лінії - з басейном, дитячим майданчиком, Wi-Fi - беруть від 900 грн за номер.

Кирилівка

Діапазон цін на Пересипу і Федотовій косі варіюється від 400 до 2500 грн/добу при двомісному розміщенні без харчування. Проживання в готелі на першій лінії з басейном стартує від 750 грн/добу для двох. Саме бюджетне житло пропонує приватний сектор (переважно мікрорайони Степок і "Кирилівка-2"): зняти будиночок без зручностей можна за 150-200 грн/добу.

Бирючий острів

Апартаменти з кухнею можна зняти за 800 грн/добу. Скромні двомісні номери з роздільними ліжками обійдуться в 500-600 грн і вище. За номер в комфортабельному готелі з територією просять від 1200 грн за добу, при цьому середня добова ціна (в залежності від умов і дати заїзду) - 1700 грн без врахування харчування. Котедж класу "стандарт" на березі моря в червні можна замовити за 1800 грн, а двомісний будиночок з "зручностями у дворі" - за 180 грн/добу при мінімальному бронюванні на 3 дні.

Приморськ

Відпочинок для сім'ї (два дорослих + дитина) обійдеться в середньому 800 грн/добу при проживанні в номері "стандарт". Житло економ-класу без зручностей можна зняти за 150 грн/добу при двомісному розміщенні.

Генічеськ

Двомісні номери "стандарт" стартують за ціною 300 грн/добу. Номер без зручностей - 100 грн/добу з людини. Готелі з басейном, дитячим майданчиком і тренажерним залом пропонують гостям розміститься за ціною 1200 грн/добу і дорожче. Ціни вказані при розміщенні на першій лінії без харчування. Проживання в приватних пансіонатах на другій і третій лінії обійдеться від 80 грн з людини.

Харчування

Бердянськ

Триразове харчування для дорослого в середньому обійдеться від 300 до 400 грн на добу, для дитини - 200-250 грн. Можна замовляти як повний пансіон, так і тільки вечері, наприклад.

Приморськ

Відпочинок зі сніданками в готелях з басейном і Wi-Fi стартує від 750 грн/добу. Приморські бази відпочинку також пропонують проживання з триразовим харчуванням за 400-500 грн на добу з людини.

Розваги

Бердянськ

З 13 червня в місті має запрацювати аквапарк.

Кирилівка

Епіцентром розваг можна назвати Федотову косу: тут є аквапарк, луна-парки, нічні клуби і т.п.

Бирючий острів є частиною Азово-Сиваського національного природного парку, тому для любителів мальовничої природи, це те саме місце.

Приморськ

Інфраструктура для відпочиваючих (бази відпочинку, готелі і пансіонати) розташовується уздовж лиману за межами міста. Цей курорт вибирають для морського відпочинку з дітьми.

Генічеськ

Одна з визначних пам'яток регіону - Генічеське озеро (Рожеве озеро).

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, у скільки обійдеться відпочинок влітку в Українських Карпатах.