RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У Дніпрі потужна гроза з градом валила дерева: опубліковано фото і відео

У п'ятницю, 12 червня, в Дніпрі зафіксували різке погіршення погодних умов, близько 17:00, сліпуче сонце зникло і небо затягнули темні хмари, почався град і сильний дощ, який затопив вулиці.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Інформатор".

Злива затопила проблемні ділянки Дніпра - вулицю Терещенківську, Донецьке шосе, житлові масиви Парус, 12 квартал, вулицю Шмідта і інші локації.

Затопило проспект Поля, очевидці повідомляють, що багато автомобілів застрягли в цій річці, а на Балашівському спуску авто зносить потоками води.

Ураганний вітер повалив дерева, наприклад на перетині Титова і Макарова впало дерево з коренем. Воно впало на контактну мережу. Затримано рух трамваїв 11-го маршруту, тролейбусів №19, кільця А в обидва напрямки. Схоже сталося і на вулицях Луговій, Тельмана і Белелюбського, там вагони 6, 12 і 19 маршрутів трамваїв стоять в обидва напрямки.

Мощный ливень в Днепре
1 / 1
Мощный ливень в Днепре
1 / 1
Мощный ливень в Днепре
1 / 1
Мощный ливень в Днепре
1 / 1
dneprdohhhh5.jpg
1 / 1
dneprdohhhh6.jpg
1 / 1
dneprdohhhh7.jpg
1 / 1
dneprdohhhh8.jpg
1 / 1

На вулиці Січових Стрільців дерево вирвало з коренем, проїзд не ускладнений, а на Каверіна і на Жуковського дерево впало на авто - ніхто не постраждав.

"На провулку Парусний дорога на кінцеву - перекрита. Поламані дерева, лежать поперек дороги. Ще й дроти обірвало", - пишуть місцеві жителі.

Як повідомляв "Апостроф", у четвер, 4 червня ввечері, в Мукачево випала місячна норма опадів, що призвело до підтоплень вулиць міста. Через такого рівня води зливова каналізація виявилася перевантаженою. На вулицях міста утворився потоп.

Крім того 1 червня у Харкові через сильну зливу затопило ринок "Барабашово" . Рівень води був настільки високим, що машинам було важко проїхати, а люди ходили по калюжах як по озеру.