RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Нагадують мавп із гранатою: ватажки ЛНР влаштували цирк після бунту шахтарів

У так званій ЛНР випадково заблокували мовлення російського пропагандистського каналу "Російська весна", протидіючи поширенню інформації про страйк шахтарів через невиплату зарплат в місті Антрацит на тимчасово окупованій території Луганської області.

Як повідомив в своєму Telegram-каналі користувач під ніком Фашик Донецький, на проросійських сайтах висловили своє обурення такими діями "влади" ЛНР.

Дії ватажків ЛНР автор поста порівнює з ситуацією з анекдоту про мавпу з гранатою.

"З переляку, через те, що було боязно, щоб інфа щодо бунту шахтарів поширилася, місцеві макаки взяли системи радіоелектронного придушення (РЕП) + радіоелектронної боротьби (РЕБ) і почали глушити тупо все, що потрапило під руки. В результаті дегенерати щось то наклацали і заблокували навіть російський пропагандистський ресурс", - сказано в повідомленні.

Крім "Російської Весни", в так званій ЛНР було заблоковано доступ до порталу "Антифашист" і перекрито доступ до російської соціальної мережі "ВКонтакте".

У мережі припускають, що таке самоуправство не зійде з рук ватажкові ЛНР Леоніду Пасічнику.

Як повідомляв "Апостроф", на території так званої ДНР за участю дітей було записано відеоролик з віршиками, який пропагує захоплення Росією всього світу.