RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Пробне ЗНО скасували, але його можна пройти онлайн: як це зробити

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання, яке було скасовано за рішенням Кабінету міністрів України через зміни умов карантину, можна буде пройти в режимі онлайн. Дати його проведення остануться колишніми - 15 і 17 червня.

Про це повідомили в прес-службі Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

У повідомленні сказано, що постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року фактично було заборонено проводити пробне ЗНО в установах освіти. Тому в УЦОЯО пропонують абітурієнтам пройти тестування будинку.

Алгоритм дій повинен виглядати таким чином:

15 і 17 червня о 11:00 зайти на свої інформаційні сторінки та завантажити тестові зошити та бланки відповідей з української мови та літератури, а також з тих навчальних предметів, які були обрані для проходження пробного ЗНО;

виконати завдання в тестовому зошиті;

до 19 червня внести свої відповіді в сервіс визначення результатів;

отримати результати.

Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня.

У Центрі оцінювання якості освіти нагадали, що після пробного ЗНО експерти центру докладно розберуть кожне завдання чотирьох надпопулярних предметів, нададуть розгорнуті пояснення на всі питання тестів з української мови та літератури, історії України, математики та англійської мови і порадять, як успішно скласти ЗНО в 2020 році.

Як повідомляв "Апостроф", раніше освітній омбудсмен України Сергій Горбачов припустив, що в Україні можуть скасувати зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО).