RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Затиснуло між двох авто: в Києві сталася моторошна НП з дівчиною-копом, фото і відео

У Києві сталася моторошна НП, під час оформлення ДТП постраждала патрульна.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Сьогодні, близько 15-ї години, на проспекті Палладіна під час патрулювання було виявлено ДТП зі зниклими: між автомобілем Nissan та невідомим авто, яке поїхало з місця. Екіпаж командира роти зупинився для встановлення деталей та оформлення ДТП", - йдеться в повідомленні.

Поліцейська перебувала між службовим автомобілем Mitsubishi Outlander та Nissan, у цей час водій автомобіля Hyundai Santa Fе, не переконавшись у безпечності руху, допустив зіткнення з Nissan, який від удару здійснив наїзд на інспектора патрульної поліції.

Патрульну терміново госпіталізували до лікарні з відкритим переломом правої гомілки, закритим перелом лівої гомілки, травмою живота та ЗЧМТ.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, яка встановлює всі деталі та обставини ДТП.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві сталася ДТП за участю п'яного лихача, який влетів на авто на подвір'я і там перевернув його на дах, дивом залишившись живим.

Нагадаємо, що у Києві водій авто на великій швидкості влаштував ДТП, після чого машина загорілася.

Також, в селі Заворичі Київської області в результаті аварії загинула 16-річна дівчина. 22-річний водій автомобіля, в якому їхала неповнолітня, знаходився в стані алкогольного сп'яніння, він залишився живий.