RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Засідання суду зривається: спливли скандальні деталі у справі про вбивство Гандзюк

Адвокат Дмитро Ільченко, який представляє інтереси підозрюваного у замовленні нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Владислава Мангера, розповів що його підзахисний не прибуде до суду нібито через проблеми з серцем.

Про це він сказав у коментарі Громадському.

"Сьогодні (14 червня) відбулась така слідча дія, як спроба приводу. Два працівники поліції зайшли до реанімаційного відділення, зачитали Мангеру ухвалу про те, що він зобов’язаний прибути завтра до суду, а вони зобов’язані його супроводжувати. Мангер повідомив, що не може фізично доїхати до Києва, після чого поліція звернулася до лікаря", - сказав Ільченко.

Він уточнив, що лікар видав довідку про те, що стан Мангера стабільно тяжкий, і він не встигає приїхати через можливе погіршення самопочуття.

За словами адвоката, Мангер зазначив, що хоче бути присутнім на судовому засіданні, і як тільки лікарі йому дозволять – приїде до Києва.

"Лікарі зазначають, що якщо ніяких ускладнень не відбудеться, то це може зайняти до одного тижня", - сказав адвокат.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що голова Херсонської облради Владислав Мангер запевняє, що не втече з країни через підозри в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.