RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Звіробій потрапила в новий скандал через "дикі" погрози Зеленському: з'явилося несподіване пояснення

У Telegram-акаунті Марусі Звіробій з'явився пост з образами президента України Володимира Зеленського після того, як у його дружини Олени діагностували COVID-19. Вона пояснила його появу діяльністю хакерів.

Цей пост, який був датований 12 червня, вже видалено, проте в соцмережах поширилися його скріншоти.

У ньому автор називає Зеленських дебілами. "Ти п ... дарас, і твоя баба п ... дарас, і твої діти нах тут нікому не здалися. У.. буйте в Ізраїль, поки вас, як царську сім'ю (ти ж думаєш, що ти цар?), за ноги не підвісили за знищення Української держави ", - говорилося в повідомленні.

У неділю, 14 червня, Маруся Звіробій натякнула, що її аккаунт був зламаний хакерами. Її подруга народний депутат Софія Федина уточнила, що за "зломом", ймовірно, стоять російські спецслужби.

"Уже все нормально, не кіпішуйте. Трохи підкинули "порнографії" нам для бадьорості, Telegram почистив, ех-х-х, войнушка!" - написала Маруся Звіробій.

Нагадаємо, що 26 жовтня 2019 року в Facebook Звіробій було опубліковано відео, на якому Маруся Звіробій і Софія Федина критикують Зеленського в зв'язку з його розмовою з ветеранами в Золотому Луганської області. 1 листопада стало відомо, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом висловлювань.

6 лютого 2020 року ГБР повідомило про підозру Звіробій в погрозі вбивством Зеленському. 10 лютого суд обрав їй запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання