RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Можна "позапалювати" по повній: у скільки обійдеться відпочинок в Коблево влітку 2020

Коблево - один з найвідоміших курортів Миколаївської області, щороку туди приїжджають на відпочинок десятки тисяч туристів.

"Апостроф" розбирався в тому, що ж приваблює людей в цьому селищі і скільки буде коштувати відпочинок в Коблево в 2020 році.

Коблево вабить туристів зручністю піщаних пляжів, а також можливістю для сімейного відпочинку. Також там досить розвинена інфраструктура.

Також цікаво і географічне розташування курорту. Він знаходиться між Одесою, яку від нього відокремлюють близько 60 км, і Миколаєвом, що знаходиться від Коблево на відстані приблизно 80 кілометрів. А ось від Києва відстань значна - більше 500 км. У Коблево зі столиці можна, наприклад, дістатися поїздом (до Одеси, а потім - доїхати на автобусі).

Традиційно на даний курорт вважає за краще їздити молодь, якій цікаво не тільки повалятися на пляжі, але і "позапалювати" на дискотеках і в нічних клубах. Щорічно тут проводять конкурси та фестивалі, а також тут працює аквапарк і лунапарк.

Що стосується цін, то тут вони вище, ніж в інших курортних селищах регіону, але і варіантів для вибору також більше.

За відпочинок в котеджних комплексах тут доведеться викласти близько 1000-1200 гривень на добу за номер, а вартість номерів у готелях стартує з 600-700 гривень на добу.

Є можливість зупинитися в пансіонатах з номерами по 300 гривень з людини, але в такому випадку потрібно бути готовим до деяких побутових незручностей: відсутності гарячої води, інтернету, "зручностей" на вулиці і тому подібному.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Літня відпустка 2020: де і за скільки можна відпочити в Миколаївській області.