RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Довелося викликати медиків: бойовики ДНР влаштували провокацію в житлових районах Авдіївки, фото

Увечері в понеділок, 15 червня, бойовики на Донбасі обстріляли житлові квартали на околицях Авдіївки і поранили мирну жительку.

Про це повідомляє штаб ООС на Facebook-сторінці, опублікувавши фото з місця події.

Як сказано в повідомленні, мінно-вибухову травму і сліпе осколкове поранення поперекового відділу спини отримала місцева мешканка на подвір'ї власного домогосподарства.

"Громадянку було доставлено в реанімаційне відділення Авдіївської центральної міської лікарні, де їй надано медичну допомогу. Стан її здоров'я задовільний", - уточнили в прес-службі штабу ООС.

Під час обстеження місця події було виявлено пошкодження елементів прибудинкової території, зокрема шиферної огорожі домогосподарства.

"Українською стороною Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування встановлено, що відстань і напрямок звідки вівся обстріл чітко вказують на причетність російсько-окупаційних військ до даного злочину", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовики на Донбасі відкрили вогонь по селу Широкино, одна з мін потрапила в житловий будинок.