RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Харкові затримали палія авто відомої блогерші: фото і курйозні подробиці

У Харкові правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють в підпалі двох машин, одна з них належить відомій харківській блогерші Тетяні Коряк.

Про це повідомили в прес-службі обласного управління поліції.

Ним виявився 32-річний харків'янин. Чоловік підпалив Jeep, після чого полум'я поширилося на припарковану поблизу машину. Слідчі порушили кримінальне провадження за статтею 194 КК України ( "умисне пошкодження або знищення майна"). У разі, якщо вина фігуранта буде доведена, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

"Позаду наша спалена машина! Мені на неї пофіг! Вона була застрахована. Але дивно, погодьтеся, що як тільки справа почала набирати обертів, вирішили налякати. Не вийшло. Дегенерат, який зробив нам підпалив, втратив телефон і настільки згорів, що знайшли в найближчому саду його одяг і шматки обпаленої шкіри ... Подивилися відео з камер спостереження і людина явно не вивчила по ютуб "як правильно підпалити машину", - написала блогер.

Нагадаємо, що в Харкові на проспекті Перемоги згоріли автомобілі Jeep Cherokee і Volkswagen Polo. Перша машина належала Тетяні Коряк. В результаті пригоди ніхто не постраждав, але обидва транспортні засоби були сильно пошкоджені вогнем.

Сама блогерша стверджувала, що нападник діяв непрофесійно і отримав опіки.

"Настільки обгорів, що навіть яйця обгоріли", - розповіла блогерша в своєму Instagram.

Як повідомляв "Апостроф", взимку в Дніпровському районі Запоріжжя невідомі спалили автомобіль Volkswagen В6, який належав місцевому волонтеру Андрію Лукину. За його словами, автомобіль він використовував для здійснення своєї громадської діяльності.

Також повідомлялося, що 29 квітня, в Одесі на вулиці Троїцькій, неподалік від будівлі СБУ, підпалили автомобіль Toyota. Палії закинули в автомобіль три пляшки із запальною сумішшю.