RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

День медика 2020: яскраві привітання та листівки

21 червня в Україні та в інших країнах світу відзначають Міжнародний день медика. Він традиційно відзначається в третю неділю червня.

"Апостроф" підготував з цього приводу яскраві листівки і привітання зі святом.

Від усієї душі вітаю з Днем медика! Ти щодня піклуєшся про здоров’я оточуючих, рятуєш життя та гориш своєю роботою, робиш неймовірну справу. Бажаю нескінченного щастя та здоров’я, наснаги та натхнення. Успіхів у подальшій кар’єрі та здійснення усіх мрій!

З професійним святом - Днем медика! Бажаю хронічного здоров’я, щоденних рецидивів щастя, гіпертонічної зарплати і завжди пузатого гаманця!

Те, що ти робиш для людей, неможливо переоцінити. Вітаю з Днем медичного працівника і бажаю величезних успіхів у твоїй такій необхідній людству праці. Бажаю поваги і любові колег, пацієнтів, міцного здоров’я, душевного тепла і любові! Хай не охолоне серце, а завжди буде співчуваючим і палким!


З Днем медичного працівника. Бажаю терпіння і витримки, мудрості і професійної віртуозності. Нехай кожен день веде до успіху і втілення великої мрії, головних бажань і головних надій!

***
Вітаю з Днем медичного працівника! Бажаю ясного і сонячного настрою, адже часом буває нелегко і похмуро навколо. Нехай посмішкою починається кожен день! Доброго тобі оточення, чарівних результатів в кар’єрі і величезною зарплати!

***
З Днем медика! Нехай кожен день славиться гідною роботою, навіть і самим крихітним, але внеском у порятунок здоров’я. Бажаю міцності здоров’я, медичної витримки, удачі, підтримки, достатку і радості!

***
Вітаю з Днем медика і бажаю завжди знаходити надійну вакцину від поганого настрою, ніколи не помилятися і з кожним разом здобувати перемогу над будь-яким захворюванням. Успіхів на посту "білих халатів" і великої поваги в житті.