RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

11 травня

10 травня

Всі новини

Єфремову все гірше: з'явилися тривожні дані про стан актора після смертельної ДТП

У четвер, 25 червня, в річницю смерті матері у актора Михайла Єфремова, якиий спровокував ДТП, в якому загинув кур'єр Сергій Захаров, стався серцевий напад.

Як розповів "МК" адвокат Ельман Пашаєв, його підзахисному стало погано з серцем минулої ночі.

Близько хотіли викликати "швидку", але він зупинив їх. Вранці стан Єфремова трохи покращився. Але нездужання остаточно змусило його відмовитися від планів відвідати могилу матері в річницю її смерті 25 червня.

Нещодавно актор, його дружина і адвокат обговорювали можливість звернутися до слідчого з клопотанням, щоб він дозволив Єфремову, що знаходиться під домашнім арештом, поїхати на цвинтар, але актор майже категорично відмовився і сказав, що не покине квартиру навіть за такої поважної причини.

До того ж переживань Єфремову додала рідна дочка Анна-Марія. Вона розкритикувала батька в соцмережах після заяви Пашаєва про бажання актора усиновити дітей загиблого Сергія Захарова. Самого захисника дівчина звинуватила в некомпетентності.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ельман Пашаєв розповів, що Єфремов в той фатальний вечір 8 червня в стані алкогольного сп'яніння сів за кермо, щоб допомогти другу з України . Він звернувся до актора за допомогою, оскільки його родичі потрапили в лікарню.