RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Починається біла смуга: названо знаки Зодіаку, життя яких переверне парад планет

Незважаючи на те, що парад планет традиційно вважається негативною подією в плані впливу на енергетику, представників окремих знаків Зодіаку після параду 4 липня 2020 року очікують позитивні зміни.

Про це йдеться на сайті Slovofraza.

Так, за інформацією видання кілька відомих астрологів прийшли до висновку, що відразу у чотирьох знаків зодіаку з 4 липня настане біла смуга в житті.

Риби

У традиційно везучих Риб 4 липня везіння має просочити буквально всі сфери життя. Астрологи вважають, що цим представникам гороскопу взагалі нічого не доведеться робити - життя їм все "надасть все на блюдечку з блакитною облямівкою". Рибам пропонується тільки озвучувати свої побажання і приймати подарунки долі. Також парад планет дозволить їм розбагатіти, повернути впевненість у собі і налагодити відносини з членами сім'ї. Однак експерти закликають не забувати дякувати долі за дари.

Овен

На думку астрологів, Всесвіт після 4 липня має відчинити перед Овнами всі закриті раніше двері, що дасть можливість істотно просунутися в будь-якій сфері життя. Після цієї дати Овни можуть зайняти нову посаду, відкрити успішну справу або почати стійкі стосунки. Як зазначають експерти, Овен з перших днів липня за рахунок своєї цілеспрямованості та наполегливості зможе досягти приголомшливих результатів.

Близнюки

У Близнюків, згідно з астрологічними прогнозами, міг не задатися перший місяць літа - він міг пройти в напруженій обстановці і з деякими проблемами. Однак чорна смуга у них завершиться 4 липня - з цієї дати Близнюкам можна "розраховувати на дощ з можливостей". При цьому в день параду планет астрологи рекомендують Близнюкам усамітнитися, щоб зосередитися на планах на майбутнє і ідеях. Самотність тут необхідна, щоб оточення не відволікало від якісного планування.

Терези

4 липня для Терезів - день повернення душевної рівноваги. Представники цього знаку стануть більш зосередженими і зібраними після параду планет, що мінімізує можливі помилки. Після цього Терези почнуть викликати прихильність до себе оточуючих, що спровокує зустріч з новою важливою людиною в їх житті - діловим партнером або коханням всього життя.

Як повідомляв "Апостроф", 4 липня відбудеться повний парад планет - всі планети Сонячної системи вишикуються по одну сторону Сонця для умовного спостерігача із Землі. Зазвичай такі явища супроводжуються серйозними кармічними трансформаціями.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: