RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Харкові чоловік загинув в окропі: відео з місця НП

У четвер, 2 липня, в місті Харкові під час аварії в котельні, де стався прорив водопроводу з гарячою водою, загинув 72-річний працівник "Харківських теплових мереж".

Відео з місця події опубліковано в соцмережі Facebook.

Як стало відомо, трагедія сталася вранці у котельні від КП "Вода" біля станції метро "Наукова" на на вулиці Шатилівській, 2.

"У котельні, яка знаходиться біля ст. м. "Наукова", сталася аварія. Прорвало гарячу воду на станції. Близько шостої ранку на зміну був мій сусід, його змило окропом. Він не зміг вибратися, затопило сектор", - написав у Telegram-каналі свідок події.


Як повідомляє сайт vgorode.ua, в прокуратурі Харківської області, загиблий співробітник ХТС повідомив про аварію близько 4.30 ранку керівництву і після цього на зв'язок не виходив.

"На даний момент вода вже викачали з насосної станції, і труп чоловіка направлено на судмедекспертизу для встановлення причини смерті", - сказали в прокуратурі.

У прокуратурі додали, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу Украіни. Встановлюються всі обставини події.

У прес-службі мерії підтвердили факт події, повідомляє видання Newsroom. Організацію похорону загиблого 72-річного співробітника "Харківських теплових мереж" візьме на себе міська рада.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у вівторок, 30 червня, в Києві на парковці водою з-під землі залило автомобілі. "Гейзер" утворився на парковці супермаркету Novus на бульварі Дружби Народів.