RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Поліцейські в Києві відзначилися кумедним паркуванням: фото

В Києві мешканці стали свідками кумедного випадку - автомобіль поліції припаркували в забороненому місці. До того ж саме там, де було написано: "Місце для любителів штрафів".

Про це йдеться в повідомленні у пабліку Герой парковки у Facebook.

Так, поліцейські зупинили свій службовий автомобіль поблизу тротуару саме там, де на проїжджій частині Нацполіцією нанесено розмітку про заборону паркування.

Користувачів мережі фото "героїв паркування" розсмішило і вони почали залишати свої коментарі з приводу події.

"А чи можна евакуатор викликати і прибрати з дороги ТЗ, який припаркований з порушеннями ПДР та заважає безпечному руху ТЗ?", "Там на асфальті ж написано: місце для тих хто любить штрафи. А найбільше штрафи любить у нас хто?", - пишуть в мережі.

Очевидень події розповіла, що на її зауваження про порушення правила паркування копи вказали на передбачене виключення з правил.

"Я вчора підійшла до хлопців, що сиділи в цій машині і сказала, що вони ну дуже розвеселили мене тим, що стали на цю розмітку, яку самі ж завдали, на що водій мені відповів "пункт 3.1, пункт 3.1, пункт 3.1, ви бачите?" і показав на миготливі проблискові маячки. А взагалі там всі довколишні вулиці вчора були заставлені машин / автобусами спецкорпусу поліції. У центрі мітингували проти однієї партії...!", - написала киянка.

Як повідомляв "Апостроф", раніше біля станції столичного метро "Політехнічний інститут" водій автомобіля Volvo припаркував свій транспортний засіб на тротуарі прямо біля проходу по сходах.