RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Краще в Туреччину: українців обурили ціни на відпочинок в Коблево, відео

Влітку 2020 року через епідемію коронавірусу і введений в країні карантин багато українців вирішили відпочити на вітчизняних курортах, проте ціни на оренду житла та інші послуги там вражають своєю дорожнечею.

Про це розповіли в своєму відеозвіті туристи Євген і Алла Панюти.

Блогери, які подорожують узбережжям Чорного моря, побували в Коблево, де їх вразила велика кількість туристів при високій вартості оренди житла.

Раніше мандрівники орендували в Залізному порту номер "люкс" за 2000 грн на добу, котедж в Очакові за 1400 грн, а в Коблево житло такого типу коштує від 2500 гривень і вище. А в одному з готелів молоді люди і зовсім знайшли номер за 27 тисяч гривень на добу.

В результаті номер на двох вони знайшли за 920 гривень на добу, але це було житло класу "стандарт".

Також в відеоогляді блогери розповіли, які є розваги в Коблево, і показали, як виглядає зона відпочинку з висоти пташиного польоту.

Українці обурилися цінами і якістю послуг відпочинку на вітчизняному курорті і відзначили, що відпочинок за кордоном обійдеться дешевше і краще.

Як повідомляв "Апостроф", пляжі Одеси, незважаючи на карантинні обмеження, забиті відпочиваючими. Про жодну соціальну дистанцію і, тим більше, маски, не йдеться.