RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Синоптик попередила українців про дику спеку з грозами

В Україну повертається спека - в суботу, 11 липня, на всій території країни очікується до +28+33 градусів. Опадів не прогнозується, окрім грозових дощів у західних областях.

Про це в Facebook написала відомий український синоптик Наталка Діденко.

В той же час Діденко попередила, що після різкого підвищення температури з 12 липня почнеться похолодання.

"На Петра й Павла 12-го липня у західній частині України температура повітря у неділю знизиться до +14+20 градусів та ще й із сильними грозовими дощами", - прогнозує синоптик.

За її словами, в неділю, 12 липня, дощі з грозами пройдуть у другій половині дня на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, в Криму та Приазов'ї. На решті території буде сухо та спекотно, до +29+33 градусів.

"У Києві в суботу очікується сонце та спека, +30+32 градуси. У неділю в столиці в другій половині дня ймовірний дощ із грозою, +28+29 градусів. У понеділок у Києві суттєво похолодає", - написала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", за прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня літо в Україні буде по-справжньому спекотним, різке зниження температури почнеться в другій половині серпня.

Раніше відомий український синоптик Наталія Діденко повідомила, що ближче до вихідних в Україні знову повернеться спека до +28+31 градуса.