RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Миколаєвом фура на смерть збила прокурора, який вийшов з авто поміняти колесо

У суботу, 11 липня, на автодорозі М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" в районі села Весняне Миколаївської області вантажний автомобіль на смерть збив чоловіка.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Миколаївській області.

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля Skoda Kodiaq вийшов із транспортного засобу, щоб поміняти пробите колесо. В цей час його збила вантажівка DAF, що їхала по дорозі.

Постраждалого забрала карета швидкої медичної допомоги, але від отриманих травм він помер в медичному закладі.

Ним виявився 48-річний співробітник прокуратури Миколаївської області Андрій Крупка. Він займав посаду заступника начальника відділу процесуального керівництва в кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури.

З місця інциденту водій фури втік. Транспортний засіб правоохоронці розшукали вже на території Одеської області. При огляді транспортного засобу патрульні виявили характерні пошкодження для ДТП, які були вказані в орієнтуванні.

Водієм вантажівки виявився 45-річний житель міста Львів.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 286 Кримінального Кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція статті передбачає покарання до восьми років ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Вишневому під Києвом сталася страшна ДТП - автомобіль збив молоду жінку з двома дітьми.