RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

У двох українських аеропортах будуть тестувати на коронавірус

В аеропортах Києва та Львова встановлюють лабораторії для ПЛР-тестування пасажирів, які, в разі негативного результату не будуть проходити самоізоляцію.

Про це повідомляє сайт президента України.

Мова про лабораторії в аеропортах йшла на традиційній нараді з представниками уряду та правоохоронних відомств, яка відбулася під головуванням президента України Володимира Зеленського.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що займається прискоренням процесу встановлення лабораторій в аеропортах Києва та Львова, щоб прибулі пасажири могли робити там ПЛР-тести і в разі негативного результату не проходили самоізоляції.

Щоб уникнути скупчень людей у лабораторій чиновник провів переговори з Міністерством цифровий трансформації з розгляду можливості прив'язати видачу результатів в додатку "Дій вдома". Це дозволить зменшити час самоізоляції здорових пасажирів, які прибули в Україну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в аеропорту Афін (Греція) затримали 17 українців, які прилетіли з Києва, через заборону на в'їзд до ЄС громадян третіх країн.