RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ксенія Нікітіна в Інстаграм напередодні смерті кинула "виклик" чоловікам

Блогер Ксенія Нікітіна, яка в Московській області розбилася на мотоциклі, напередодні фатальної поїздки кинула виклик чоловікам.

У своєму Instagram вона висловилася про мотоцикли.

раніше думала, що оператор - це прям чоловіча справа. Але ось уже другу зйомку працюю з Наташею, і мені прям все супер. Але знову переконуюся, що талант від статі не залежить. А ще свою справу треба щиро любити Мені часто пишуть в коментарях - мотоцикли, мовляв, не жіноча справа. А ви що думаєте, залишився ще поділ занять людини за статевою ознакою, або головна відмінність - фізіологічна і те, що ми реально по різному мислимо?" - написала вона.

Моторошна автокатастрофа сталася на 87-му км траси М-8 "Холмогори". Як кажуть свідки, дівчина мчала на мотоциклі на швидкості 160 км/год, трактор переміщався в крайній лівій смузі.

До загибелі Ксенія Нікітіна активно вела Instagram, YouTube і "ВКонтакте". Найчастіше вона розповідала на своїх сторінках про любов до мотоциклів.

"Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються мотоцикли", "Будинок, це місце, в якому твій мотоцикл стоїть так довго, що після залишається декілька крапель олії під ним", "Один мотоцикл на дорозі вартує двох в магазині", - писала дівчина в розділі "улюблені цитати".

У соцмережах вона ділилася яскравими роликами на тему мотоциклів. 33-річна блогер пробувала нові моделі і розповідала про них читачам, "ганяла" на байках в різні міста Росії. У своєму Instagram вона охарактеризувала себе як "блондинка за кермом".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що британський мотогонщик Бен Годфрі розбився на смерть під час змагань No Limits Trackdays, які відбулися в англійському місті Лестер.