RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Суд постановив зняти з Яни Дугарь електронний браслет: що чекає на інших фігурантів справи Шеремета

Київський апеляційний суд в понеділок, 13 липня, пом'якшив запобіжний захід одній з підозрюваних в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета: з Яни Дугарь зняли електронний браслет і дозволили пересуватися країною.

Про це повідомляє Громадське радіо.

За словами адвоката Дугарь, вона та її захист частково задоволені рішенням суду, проте будуть і надалі доводити непричетність Дугарь до справи.

Разом з тим, як повідомив Telegram-канал "Основа майбутнього", 13 липня, Печерський райсуд Києва залишив під арештом ще одну підозрювану у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікаря і волонтера Юлію Кузьменко.

Крім того апеляційний суд залишив під вартою Андрія Антоненка, також підозрюваного в справі про вбивство Шеремета. Термін дії запобіжного заходу продовжений до 23 липня.

Як повідомляв "Апостроф", 4 липня в Києві в Парку Шевченка пройшла акція "200 днів брехні" на підтримку обвинувачених у вбивстві журналіста Павла Шеремета музиканта і добровольця АТО Андрія Антоненка, лікаря і волонтера Юлії Кузьменко і військової медсестри Яни Дугарь.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: