RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Собака побачила себе в дзеркалі під час гри в хованки - реакція зробила її "зіркою"

10-місячний золотистий ретривер став популярним завдяки відео з грою в хованки.

Про це повідомляє boredpanda.com.

Шейн і Ліндсей з Ірвіна, штат Каліфорнія, вирішили розважитися зі своїм собакою Мусу.

Шейн сховався за дверима ванної, після чого дістав телефон і знімав гру. Ми бачимо, що пес весь в неспокійному хвилюванні, ходить від кута до кута в пошуках свого власника.

Незабаром він входить у ванну, спочатку ненадовго зупиняється біля дверей, а потім кидається до ванни. Потім повертається і прямує до дверей, але власник запитує його: "Де він?", даючи Мусу тонкий натяк на те, де шукати.

У цей момент Мус мигцем бачить Шейна в дзеркалі, стрибає до раковини і на секунду замовкає, побачивши власне відображення.

Видно, що милий золотистий ретривер серйозний і розгублений, він завмирає і не робить ніяких рухів. Мус простояв там цілих пару секунд, не вірячи тому, що бачить.

Видання пише, що ще не до кінця відомо, чи розуміють собаки відображають властивості дзеркал, тому що собаки більше покладаються на ніс, а не на очі, а відображення не має запаху. Проте, вважається, що собаки мають почуття самосвідомості.

Як писав "Апостроф", на пляжі Сан-Онофріо в Південній Каліфорнії на жінку напала акула, але вона зуміла врятуватися самостійно , отримавши лише травму ноги.