RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Кішка кинулася на очах пожежних в палаючу будівлю - тепер її всі звуть героїнею

У США під час пожежі в гаражі в Брукліні мама-кішка п'ять разів поверталася в палаючу будівлю, щоб врятувати своїх кошенят.

Про це пише sunny skyz.

У кішки обгоріла шерсть і очі, проте вона вивела всіх своїх кошенят.

"Сама Скарлетт була сильно обпечена в процесі витягування своїх кошенят з вогню. Її очі були покриті пухирями, її вуха і лапи горіли, а її шерсть була обпалена", - розповів один з пожежників.

Не звертаючи уваги на свої опіки, турботлива мати перевірила, чи все її діти живі, після чого втратила свідомість.

"Велика частина хутра на її мордочці була спалена. Після порятунку кошенят вона доторкнулася до кожного з них носом, щоб переконатися, що вони всі там і живі, так як пухирі на її очах заважали їй бачити їх, а потім вона втратила свідомість", - розповідають очевидці.

Бруклинские пожежники змогли загасити пожежу. Кішку з кошенятами передали ветеринарам. На жаль, один з її дитинчат не вижив.

Неймовірна історія Скарлетт надихнула Північну Берегову Лігу Тварин на створення "Премії Скарлетт за героїзм тварин", яка буде вручена гідного коту на їх щорічному обіді Lewyt Humane Awards.

Як розповідав "Апостроф", в столиці канадської провінції Альберта Едмонтоні відбулася незвичайна історія - кішка, вийшовши на вулицю, зустріла свою точну копію, а її власниця не могла визначити, яке з двох тварин її.