RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Тищенко затанцював тверк під хіт Каменських - такого нардепи ще не робили

В мережі згадали про дивну витівку Миколи Тищенка, який зараз є народним депутатом від "Слуги народу". Раніше голова столичної партійної організації "слуг" затанцював тверк під хіт Насті Каменських, виставивши свою "п'яту точку" для широкого огляду.

Відповідне відео участі Тищенка в програмі "Караоке на колесах" опублікував на своїй сторінці у Facebook Денис П'ятигорець.

"Темники "Слуги народу" про "в країні *опа, але ми не винні-винен коронавірус" - унилоє гавно. Людям таке не понятно. Особливо прихильникам "Слуг". Тим вобщє такоє сложно. Їм би якийсь відосік, щоб все їм пояснили. Але, на щастя, є Коля Тищенко, який прокоментував ситуацію в країні простою пантомімою", - написав П'ятигорець.

Як писав "Апостроф", в Києві, незважаючи на дію карантину, продовжує працювати ресторан "Велюр", який належить депутату від "Слуги народу" Миколі Тищенку.Про це в Facebook написала Олександра Устинова.Вона уточнила, що за рішенням уряду країни закладу такого типу можуть працювати тільки до 23:00, але ресторан "Велюр"запрошує відвідувачів аж до ранку.