RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

В Одесі чоловік накинувся з кулаками на вагітну жінку в маршрутці, відео

У неділю, 19 липня, в Одесі в громадському транспорті чоловік напав на вагітну жінку з кулаками.

Про це повідомляє канал "Підслухано Одеса" в Telegram.

Як зазначили на каналі, чоловік напав на жінку після того, як його змусили поступитися їй місцем. Напад стався у 168 міській маршрутці.

"Кулаками захищає своє право на сидяче місце в громадському транспорті. В 168 маршрутці, чоловік кілька разів ударив вагітну жінку через те, що йому було зроблено зауваження, щоб він поступився місцем жінці при надії", - розповіли адміністратори.

На відео, яке потрапило в мережу, помітно, як дві жінки вичитують чоловіка і намагаються з'ясувати у нього особисті дані для звернення в поліцію. Той просить їх його відпустити і залишити в спокої, однак в певний момент не витримує і б'є найближчу з них кулаком. Та падає, а інша нецензурно звертається до салону з проханням втрутитися в ситуацію. У відповідь їй кажуть, що жінки напросилися самі, і ті починають скандалити вже з пасажирами.

У відео присутня ненормативна лексика.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві група невідомих напала на студентів з Конго, зловмисників пізніше затримали в лісі і ті стверджували, що просто хотіли познайомитися з іноземцями.