RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Призначено нагороду за допомогу в затриманні полтавського терориста

В поліції Полтавської області визначили винагороду, яка допоможе затримати "полтавського терориста" Романа Скрипника. Він напередодні взяв у заручники начальника управління карного розшуку ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна.

Про це повідомив Gazeta.ua пресофіцер ГУ НП у Полтавській області Роман Грішин.

"Ми сьогодні оголосимо про те, що за інформацію, яка допоможе у розшуку особливо небезпечного злочинця, поліція заплатить грошову винагороду. Суму поки що я назвати не можу, це питання якраз узгоджується", - розповів він.

За інформацією правоохоронців, зловмисника в п'ятницю оголосили в розшук. Орієнтування на нього надсилають у всі відділи поліції.

Як відомо, 32-річного Романа Скрипника, який у четвер під загрозою вибуху гранати взяв у заручники поліцейського, розшукують другу добу. Оперативні заходи не припинялися навіть уночі. Але поки що не дали результатів. До пошуків долучили всі силові структури - різні підрозділи поліції, Нацгвардію та СБУ.

Як повідомляв "Апостроф", житель Полтави Роман Скрипник, який захопив у заручники начальника управління карного розшуку ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна, буде фігурантом справи за трьома статтями Кримінального кодексу, серед яких - посягання на життя співробітника правоохоронного органу.