RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

На свободу відпустили чоловіка, який побив бійця ООС - обурені люди вийшли на мітинг

У суботу, 25 липня, в Запоріжжі з СІЗО вийшов чоловік, що жорстоко побив бійця полку "Азов", який заступився за дівчину. Боєць - в комі, підозрюваний - вийшов під заставу в 40 тисяч гривень. Активісти провели біля стін ГУНП акцію протесту.

Про це повідомляє 061.

"Сьогодні о 17:00 з СІЗО випустили людину, яка завдала удару бійцеві полку Азов Олегу Черевку, після чого той впав і вдарився головою і зараз знаходиться в комі 3 ступеня. Майбутнє Олега під питанням, ніхто не знає, що з ним буде. Стан важкий. Людина, яка завдала удару і якого затримали правоохоронні органи, вийшла з СІЗО під заставу 40 тисяч гривень. Затриманий - двічі судимий і його випускають під мінімальну заставу - це ганьба ", - говорить ветеран АТО Максим Зайченко.

Судове засідання, в ході якого було обрано запобіжний захід підозрюваному, проходило вчора ввечері в Комунарському райсуді. Активісти і ветерани АТО впевнені, що чоловік може чинити тиск на родичів потерпілого і свідків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд звільнив від домашнього арешту бізнесмена Євгена Бродського, якого звинувачують в організації вбивства ветерана бойових дій на Донбасі Віталія Олешко (позивний "Сармат"), щоб він 5 днів відпочив на морі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: