RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

На пляжі помітили чоловіка з незвичайною "супутницею" - і це відео розділило мережу

У Приморському посаді Запорізької області чоловік привів скупатися в морі коня. Це сподобалося не всім відпочивальникам на морському узбережжі.

Відповідне відео опублікувало видання "РИА Мелітополь".

На вихідних в курортному селищі Примпосад відпочивальники спостерігали, як в морі купався кінь. Точніше, йому допомагала його "людина", швидше всього, чоловік катає на коні відпочивальників на березі, заробляючи гроші.

Щоб полегшити життя тварині, чоловік вирішив скупати коня в морі, просто на пляжі поряд з відпочивальниками, які злякалися такої компанії і з берега знімали видовище.

Дискусія, яку розгорнули користувачі в мережі, полягала в тому, чи можна купати тварин разом з людьми. Однак дійти єдиної думки нікому не вдалося.

Як повідомляв "Апостроф", відпочивальники розповіли про свій відпочинок в селищі Кирилівка. Вони зняли будиночок на шість осіб за ціною 2500 гривень на добу. У будиночку три кімнати, в них по два спальних місця. Є кухня, санвузол, кондиціонери.

До слова, в Приморському посаді морське узбережжя покрила зелена жижа. Відповідні фото і відео, зроблені на дикому пляжі, опублікували в соцмережі відпочивальники.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: