RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Комунальники відзначилися "феєричним" ремонтом тротуару - за це їх "прославили" в мережі

У Львові на вулиці Володимира Великого комунальники під дощем ремонтували дорогу, утрамбовуючи бетонні плити.

Як пише varta1, відповідне відео в Facebook опублікувала Стефанія Саганська.

"Працівники Франківської РДА невідкладно відреагували і вирішили виправити аварійну ситуацію будь-яким способом! Адже треба доповісти керівництву, що на звернення відреагували і невідкладно його вирішили ... Незважаючи на "відсутність ресурсів" і погоду, вони героїчно провели "ямковий ремонт" частини бетонних плит - прямо під дощем підсипали пісок в калюжі під окремими плитами і поклали їх назад ... в ці калюжі .... Цей воістину фантастичний процес був частково знятий на відео, яке не може залишитися без уваги і "лайків" громадськості ", - написала вона .

Відзначається, що будинок № 51 на вулиці Володимира Великого зданий в експлуатацію в 1971-1973 рр і з того часу на прилеглій до будинку території не проводилося ніяких ремонтних робіт.

Плитка практично знищена - деформована, надщерблена, поламана, у багатьох місцях нестійка, а в деяких відсутня взагалі. Більш того, іноді з-під плитки стирчить арматура.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві співробітників комунальних служб помітили за дивним і смішним заняттям - вони під час дощу мили вулиці столиці.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: