RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Пес врятував свого господаря від падаючого дерева за секунди - і тепер його вважають героєм

В Англії собака врятувала життя свого господаря, коли на нього ледь не впало дерево.

Про це повідомляє видання The Mirror.

Чотирилапий друг породи шнауцер Бетці Бу відтягнув Марка Брауза від падаючого дерева. Все сталося за лічені секунди, які врятували життя чоловікові.

тільки що повернувся з роботи, і, як зазвичай, Бетці була дуже рада мене бачити. Ми вирушили на вечірню прогулянку по вулиці, і був дуже тихий сонячний вечір без вітру або чогось ще, коли я почув щось на дереві. Я підняв голову, очікуючи побачити білку або кішку, і не зміг нічого знайти, але знав, що має бути щось, оскільки крихітна гілка теж впала. Раптово я відчув це дивне тремтіння, і Бетці, яка дуже сильна, відтягла мене в сторону", - розповів Брауз.

За його словами, практично відразу на це місце, де він стояв, впало велетенське дерево. Воно зруйнувало найближчу стіну.

"Люди вибігали зі своїх будинків, але я застиг в шоці, тому що зрозумів, що був буквально за мілісекунди від катастрофи, якщо Бетці не витягнула би мене", - зазначив господар собаки-героя.

Як повідомляв "Апостроф", пес Пітті став кращим другом кошеня - він дозволяє йому грати з ним, і тварини можуть навіть заснути в обнімку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: