RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Луцьк збунтувався через включення в червону карантинну зону

Влада Луцька, який потрапив в "червону зону" з розповсюдження коронавірусної інфекції, виявила небажання посилювати карантин зупиняючи громадський транспорт і закриваючи громадські заклади.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав мер міста Ігор Поліщук.

Він висловив нерозуміння, чому Державна комісія ТЕБ та НС "без будь-яких особливих причин" віднесла Луцьк до "червоного" рівня епідемічної небезпеки.

"Справжні мотиви такого рішення не зрозумілі, адже останнім часом за статистикою за рівнем захворюваності COVID-19 в місті нічого не змінилося", - написав Поліщук.

На думку мера, "безглузді, несвоєчасні і непрофесійні рішення щодо протидії коронавірусу і так довели країну до економічного колапсу, знищили сотні тисяч робочих місць і значно погіршили рівень життя українців і рівень економічної активності в країні".

"Повідомляємо, що Луцька міська рада не буде приймати ніяких рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів в зв'язку з вищевказаним незрозумілим рішенням. Якщо центральна влада хоче працювати за законом - нехай вводить надзвичайний стан і тільки тоді зупиняє транспорт, закриває заклади і приймає інші обмеження ", - резюмував Ігор Поліщук.

Фото: МОЗ

Як писав "Апостроф", в Кабміні показали карту карантинних зон в Україні.