RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Туризм з користю для здоров'я: скільки коштують номера в санаторіях Одеси

З моменту анексії Криму і, тим більше, карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу, Одеська область залишається основним нашим курортом. З огляду на природні та рекреаційні особливості регіону, тут можна вибрати відпочинок і оздоровлення практично на будь-який смак і гаманець.

Про це йде мова в одному з матеріалів "Апостроф".

У статті розповідається саме про клінічні санаторії, куди їдуть, перш за все, на оздоровлення, а не заради купання в морі і нічних розваг. Такі установи в Одесі і області приймають гостей з найрізноманітнішими недугами. Санаторне лікування хвороб серця і судин, органів зору, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, опорно-рухового апарату і нервової системи - далеко не повний перелік проблем, з якими має справу місцева медицина.

Клінічні санаторії в Одесі пропонують широкий вибір реабілітаційних програм і процедур. Тут займаються відновлювальним лікуванням після гострих інфарктів, операцій на серці та судинах, реабілітацією після травм і хвороб опорно-рухового апарату. Також лікують пацієнтів, які страждають від хвороб, спровокованих порушеннями мозкового кровообігу та травмами голови.

З огляду на особливості регіону, а також специфіку послуг, що надаються, ціни на розміщення в клінічних санаторіях Одеси вищі за середні по країні. Мінімальне розміщення (рівень "економ") стартує від 600-650 гривень з людини за добу. Місце в "стандартному" номері на дві персони обійдеться в межах 750 гривень з людини за добу. Більш комфортні номери (в додатку до побутових зручностей присутні ТВ, холодильник, кондиціонер) обійдуться приблизно за 900-1100 гривень з персони за добу.

Повну версію матеріалу про відпустку 2020 читайте за цим посиланням.

Як писав "Апостроф", у популярній курортній Кирилівці, що на узбережжі Азовського моря в Запорізькій області, на один з пляжів водій заїхав прямо на авто, проте відпочинок був зіпсований - він застряг у піску.