RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Блискавка підірвала будинок, де жила сім'я з маленькою дитиною - побачене вразило рятувальників

Британській родині з дворічним малюком вдалося залишитися в живих після того, як в їхній будинок влучила блискавка. Мама малюка забрала його з дому буквально за кілька годин до трагедії в будинку батька дитини, причому кімната малюка згоріла першою.

Про це повідомляє The Sun.

30-річна Клер, яка працює ведучою на радіо, в той день за дві години до страшного інциденту забрала свого 2-річного сина Майлза з будинку його батька у Хексбі, Північний Йоркшир.

Тієї ночі після удару блискавки кімната малюка згоріла першою, а, як правило, в момент, коли стався удар і розпочалася пожежа, він вже лежить у ліжку - у дитини не було б шансів вижити.

Копи, які також були на місці події, сказали, що ніхто не постраждав і всіх благополучно евакуювали з місця загоряння. Однак через блискавку, яка зробила півметровий отвір в даху і розбила вікно, будинок зруйновано.

Один зі свідків інциденту Джо Холдсворт розповів, що приблизно за десять хвилин до удару він був на задньому дворі будинку і бачив на власні очі цей потужний спалах.

Пожежу гасили п'ять екіпажів місцевих пожежних частин.

Як повідомляв "Апостроф", в небі над Бразилією вченим вдалося зафіксувати вкрай рідкісну блискавку, яка розтягнулася майже на 710 кілометрів.

Нагадаємо, що в NASA поділилися фотографією рідкісної "червоної спрайтівської" блискавки над Францією.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: