RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Повня 3 серпня: що не можна робити і як правильно загадати бажання

У понеділок, 3 серпня, о 18 годині 59 хвилин за київським часом, настане повня.

Як розповідає "Сьогодні", повня в серпні отримала назву осетрової або зернової, тому що вона припадає саме на період збирання врожаю і вдалої риболовлі.

Серпнева повня пройде під знаком Водолія. У цей період люди прагнуть до внутрішньої свободи і розкутості. На перший план виходять емоції, які проявляються більш відкрито. У такі періоди люди не терплять ані найменшого тиску на себе.

У той же час, перехід з 14-ї на 15-у місячну добу, на які випадає повня 3 серпня, буде сповнений спокус, бо людям буде важко контролювати свої бажання і слабкості.

Як поводитися під час повні 3 серпня

В повню під знаком Водолія головною цінністю для людей стає внутрішня незалежність. Не дивуйтеся, якщо виникає бажання побалувати себе або близьких людей - зробити сюрприз або купити подарунок. Не варто цьому опиратися, підіть на поводу у своїх примх.

У період впливу Водолія вдалими будуть різні експерименти і новаторства. А тому можна братися за реалізацію цікавих ідей і ризикованих проектів.

Ризик в цей час часто буває виправданий. Багатьом везе в азартних іграх і лотереях.

Не бажано в цей час замикатися в собі і сидіти вдома. Замість цього варто більше спілкуватися і частіше бувати на людях.

Що не можна робити під час повні 3 серпня

Разом з тим, потрібно уважно стежити за тим, щоб не опинитися у владі анархії. Не варто за рахунок епатажу і нав'язування своїх інтересів самостверджуватися за чужий рахунок.

Також, в пориві пошуку нових відчуттів не втратьте голову, щоб потім не довелося шкодувати про скоєне.

Крім того важливо пам'ятати, що кожна повня приносить з собою кардинальні зміни в життя, пробуджує минулі протистояння і конфлікти між людьми.

Не варто в цей період приймати важливі рішення і здійснювати різкі вчинки. Якщо перед вами стоїть проблема вибору - відкладіть її на більш відповідний час, інакше можете пошкодувати про свою поведінку.

Як загадати бажання в повню 3 серпня

Як пише "Московський комсомолець", потрібно постаратися 3 серпня весь світловий день думати про свою мрію. А о 22 годині взяти склянку з водою і поставити її на підвіконня. Опівночі потрібно пошепки вимовити своє бажання на воду, а вранці випити її.

Ще один ритуал на виконання заповітної мрії проводять пізно увечері, коли на небі можна буде побачити Місяць. Це ключова умова обряду. При цьому ви маєте дивитися на нічне світило через вікно. Для ритуалу знадобиться свічка з вощини зеленого або жовтого кольору.

На аркуші паперу потрібно записати свою мрію в теперішньому часі, без "не" і будь-яких заперечень. Бажання потрібно прописувати з урахуванням всіх деталей, при цьому занурюючись в відчуття від своєї мрії. Після цього слід подивитися на нічне світило і вимовити: "Дорогий Місяць, моє бажання виконай, своєю силою наповни". Потім потрібно спалити листок на свічці. Попіл при можливості потрібно розвіяти на вулиці або змити в раковину.

Як повідомляв "Апостроф", щорічний метеорний потік Персеїди в цьому році почався 17 липня. Свого піку найкрасивіший зорепад року досягне в ніч на 13 серпня - очікується до 110 метеорів на годину при ясному небі.