RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Новини

4 липня

Всі новини

Гороскоп від Павла Глоби: які знаки Зодіаку доб'ються успіху в кінці літа

Павло Глоба назвав чотири знака Зодіаку, для яких період з 10 по 20 серпня відкриє двері в нове життя. Цим людям пощастить досягти успіху.

Про це пише видання "Слова Фрази".

Деякі зможуть почати життя з чистого аркуша, а деякі зможуть поглянути реальності в обличчя і це їм піде на користь.

Овен

Овнам другу декаду серпня слід розглядати в якості шансу від долі почати життя з чистого аркуша. Проблеми тягнуться за вами з минулого і здається, що незабаром на вас обрушиться ціла лавина неприємностей. Зрозуміло, зодіакальним представникам хочеться позбутися від цього вантажу, тому охоче скористаєтеся подарунком від Bселенной. Астрологічний прогноз робить Овна максимально енергійним і цілеспрямованим, що позитивно зіграє на кар'єрному зростанні. Деколи доводиться ризикувати, але не переживайте, адже у вас вийде обійти конкурентів і вибитися в лідери. Сприятливими виявляться будь-які починання і запуски нових проектів.

Рак

10-20 серпня - максимально важливий час для знака зодіаку Рак за гороскопом. Суть полягає в тому, що саме сьогодні можна змінити не тільки власне життя, але кардинально трансформувати весь світ. Астропрогноз нагороджує вас примітним енергетичним запасом, якого вистачить, щоб створити щось унікальне і реалізувати найскладнішу ідею. Рак з самого ранку відчуває сильний підйом і бадьорість, які мотивують досягати більшого. B ці 10 днів ви відкинете убік все банальне і постараєтеся присвятити час тільки досягненню конкретних цілей. B результаті, вийде добитися буквально неможливого і вивести життя на абсолютно новий рівень, залишивши все непотрібне позаду.

Скорпіон

Скорпіону не варто засмучуватися, якщо реальність перестала відповідати очікуванням, а ви оступилися і не отримуєте того, про що завжди мріяли. Виявляється, 10-20 серпня Bселенная надає унікальний шанс відкрити двері в абсолютно нове життя! Ці 10 днів наповнені привабливими пропозиціями та унікальними шансами. По суті, обставини підлаштовуються під потреби Скорпіона, дозволяючи впливати на те, яким буде майбутнє. Якщо не будете боятися експериментів і новизни, то вийде в короткі терміни зробити гігантський стрибок вперед і буквально на порожньому місці створити прибуткова і перспективна справа. Tолько вірте в себе і відкиньте будь-які сумніви.

Риби

10-20 серпня знак зодіаку Риби вибереться з власної фантазії, щоб нарешті поглянути реальності в обличчя. І вам не сподобається те, що ви там побачите. Але це сприятливий період, тому що астрологічний прогноз нарешті нагороджує вас сміливістю і рішучістю, щоб все кардинально змінити і поліпшити. Риби зможуть відкрити двері в нове життя, але лише за однієї умови: зміна оточення. Вам потрібно зрозуміти, що люди, з якими давно спілкуєтеся, тягнуть вас вниз. Вони не дають розвиватися, вічно критикують і змушують сумніватися в собі. Звісно, боляче прощатися зі звичним оточенням, проте доведеться переступити через себе, якщо хочете домогтися в житті чогось більшого.

Як писав "Апостроф", дзеркальная дата 08.08.2020 стане доленосною для представників деяких знаків Зодіаку.